Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДиректор на училище, който е бил видимо пиян,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДиректор на училище, който е бил видимо пиян,
Коментари Харесай

Подпийнал директор на училище навлезе с джипа си в морето на Кранево

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Директор на учебно заведение, който е бил очевидно пийнал, е навлязъл с джипа си на плажа и морето в Кранево.

За " Здравей, България " по Нова Тв Галина Николова споделя какво се е случило на 11 септември в 13,30 часа: 

" Аз бяха шокирана, когато този джип внезапно се озова на плажа. Преди това той се блъска в други коли, а след това разбрахме, че на два пъти е блъснал джип на притежатели на заведения и е нанесъл вреди по заведение. Джипът навлезе на пясъка, а лидерът му помоли една жена да махне играчките на децата си. Тя отхвърли да ги махне. Той излезе, очевидно беше в нетрезво положение, говореше несвързано и залиташе, махна играчките, мина през водата с джипа и отпътува. Край него имаше дечица, които бяха на плажната линия, играеха си и си правеха крепости, и аз се тормозих за тях. 

Обадих се на 112 и пристигнаха три патрулки. Разбрахме, че въпросният лидер на джипа е гражданин на Кранево и е шеф на учебно заведение. Не мога да кажа дали в Кранево или в обитаемоте места. На този човек не му е за първи път да минава през плажната линия, а от полицията ни обясниха, че няма шофьорска брошура поради приложимост на алкохол и транспортното му средство не е записано, макар че има номера. Явно след това са го задържали, той е отричал, само че са подадени три самостоятелни сигнала против него. Сега следва дело във Варненски съд. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР